Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie, gdzie on sie znajduje? Przy skrzyni, gdzieś przy drążku zmiany biegów? Ile kosztuje i czy trudno wymienić bo ostatnio coś nie załanczają mi sie wsteczne przy cofaniu i nie jest to wina ani bezpieczników, ani żarówek bo sprawdzałem... dodam że raz sie pali a raz nie, teraz częściej nie :(
BMW for fun
Opublikowano
moze nie tyle podnośnik, co kanał, albo jakiś najazd. Bedziesz musiał wejsc pod samochod. Sama wymiana czujnika trwa ok. 5minut, pod warunkiem ze masz pod ręką wszystkie potrzebne narzędzia:) Operacja szybka i łatwa
Opublikowano
Autko na kanał najlepiej i klucz chyba 17 i dokładnie nad rączką zmiany biegów na skrzyni jest taki mały załącznik odkrecic kupic nowy cena ok 35 zł i śmigasz dalej.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zanim kupisz nowy wykręć stary i sprawdź czy on "ma przejście". To zwykły przerywacz obwodu. Może się okazać, że to wcale nie wina przełącznika, a zaśniedziałego styku.