Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3,5 Szybciej przyszpiesza do setki, i więcej koni ma, wiadomo zawsze będzie to lepsze niż 3,0 .Kiedyś z 4 lata temu, kręciłem filmik z 3.0 vs 3,5, zdecydowanie szybsze było 3,5, na starciu ;) To Tak samo jakbyś porównywał M60 ( które jest bardzo wrażliwe ) :cool2:
Opublikowano
To Tak samo jakbyś porównywał M60 ( które jest bardzo wrażliwe ) :cool2:

Znowu mijasz się z prawdą. Różnica pomiędzy R6 3,5 w manualu, a M60 4.0 w automacie jest nie tylko duża, jest baardzo duża. M60 rozkłada R6 na łopatki. I nie wiem, na co jest wrażliwy, bo mam dwie sztuki, oba grubo powyżej 550 tys. km i oba jeżdżą idealnie...

Opublikowano
Ten M60 z jednostą v8, jest podobny do m30, mimo że ten silnik V8 dawał lepszy dzwięk, mniej spala, jako był nowszy i niby lepszy.Np. śruby od pompy odkręcają się i po opiniach, okazal się to fakt . Oczywiście jak dobrze dbasz tak masz. :cool2:
Opublikowano
każdy model ma jakies wady , skoro ludzie wiedzą że pompa się odkręca to zaglądają do niej ... to tak jak z e46 320d klapki kolektora się urywają to ludzie je usuwają ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

• 8 lat później...
Opublikowano

Witam.

Poszukuje kogoś kto dokonał swapu z m70 na m73 z peryferiami z m70.

Jakie są problemy do rozwiązania? Jaka jest praca silnika czy w każdym zakresie prawidłowo pracuje?

Bedę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki?

adres emial: [email protected]