Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/s/1004/1004239_knight_rider_car_catches_crook.html

Paul Peaver, 19, has become the first person in the region to be caught by the high-tech car, which covers intruders with an invisible forensic spray.

[...]

When Peaver broke in he was squirted with a substance called SmartWater, which is nearly impossible to remove and shows up under ultraviolet light.

After being linked to the scene by CCTV, he was taken to a police station where a scan with a special device revealed the forensic spray's unique code on his clothes and skin.

[...]

"It doesn't matter how many baths or showers they have - it won't come off. We will use whatever tactics available, however unusual, to make sure we reduce crime in the town."

Edytowane przez zalew
Opublikowano
ciekawe kto zaraz zrobi badania i stwierdzi że jest to środek rakotwórczy czy cuś :twisted2: ja to bym w sumie wolał żeby gościa kwasem jakimś polało.
Opublikowano
ja zeby jaja ukrecilo jak bedzie rabal mi fure
Opublikowano
Technicznie trudne, aczkolwiek warte opatentowania :lol:
Opublikowano

To podobne do tego pierwszego rozwiązania, tylko nie wymaga skanera, żeby poznać - wystarczy, że coś powie :lol:

Ale ten patent z oznaczaniem niezły, tylko łatwy do ominięcia - wystarczy nie kraść samochodu na golasa :lol: