Skocz do zawartości

wynalazek na zlodziei samochodow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/s/1004/1004239_knight_rider_car_catches_crook.html

Paul Peaver, 19, has become the first person in the region to be caught by the high-tech car, which covers intruders with an invisible forensic spray.

[...]

When Peaver broke in he was squirted with a substance called SmartWater, which is nearly impossible to remove and shows up under ultraviolet light.

After being linked to the scene by CCTV, he was taken to a police station where a scan with a special device revealed the forensic spray's unique code on his clothes and skin.

[...]

"It doesn't matter how many baths or showers they have - it won't come off. We will use whatever tactics available, however unusual, to make sure we reduce crime in the town."

Edytowane przez zalew

Opublikowano
ciekawe kto zaraz zrobi badania i stwierdzi że jest to środek rakotwórczy czy cuś :twisted2: ja to bym w sumie wolał żeby gościa kwasem jakimś polało.
Opublikowano
ja zeby jaja ukrecilo jak bedzie rabal mi fure
Opublikowano
ja zeby jaja ukrecilo jak bedzie rabal mi fure

To moze byc technicznie trudne :lol: .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Technicznie trudne, aczkolwiek warte opatentowania :lol:
Opublikowano

To podobne do tego pierwszego rozwiązania, tylko nie wymaga skanera, żeby poznać - wystarczy, że coś powie :lol:

Ale ten patent z oznaczaniem niezły, tylko łatwy do ominięcia - wystarczy nie kraść samochodu na golasa :lol: