Skocz do zawartości

Brak kierunków na desce E39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all mam problem nie ma kierunkow na desce i świateł cofania co może być przyczyną ,przy testach wszystkie kontrolki działają więc wykluczam raczej spalone diody (czy żarówki w liczniku) Może jest jakiś przekaźnik walnięty albo moduł proszę znawców o pomoc pozdrawiam Marta

Ps kierunkowskazy migają brak ich tylko na desce w liczniku autko było podłączone pod komputer wykazało błąd 190 ale co on oznacza to zonk

Opublikowano
  • Autor
Bardzo proszę fachowców o rade co może być przyczyną
Opublikowano
moze po prostu wymień żarówki moze się skończyły w jakiś niewyjasniony sposób i sprawdź bezpieczniki pzdr
Opublikowano
  • Autor
Witam czy naprawdę nikt mi nie może pomóc może to Moduł kierunkowskazów gdzie on się znajduje proszę o pomoc pozdrawiam Marta
Opublikowano
wejdź na forum bmw klub łódź bo widze ze kolezanka z łodzi tam zapewne ktos ci pomoze pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
Witam trudno jest doprosić się o pomoc pozdrawiam all
Opublikowano

http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/forum/

napisalem ci wejdz tam i zapytaj kos ci powinien pomóc zwlasca ze jestes z lodzi czytaj najpierw a później pisz, widocznie nitk nie ma pojęcia o co moze chodzic wiec nie psize nie uogólniaj prosze pzdr

Opublikowano

Witam, auto mi nie odpala, pomozcie, no pomozcie

dodano za 2 minuty: czemu mi nie pomagacie

dodano za 7 minut : widze ze mi nie pomozecie,

dupiate to forum, pan stasiu przyszedl i nalal mi benzyny.

pozwolilem sobie na male przejaskrawienie tego so piszesz, jest weekend majowy, wiele ludzi wyjechalo i nie ma czasu siedziec przed monitorem jak ty. poczekaj moze ktos pomoze , a nie od razu walisz fochy. klolega podaje ci pomysl z wymiana zarowek w zegarach a ty nawet nie przeczytasz a juz foch. pozatym chyba nie wierzysz w to ze ktos na odleglosc naprawi ci samochod skoro podajesz tak malo danych.

Edytowane przez flash

Opublikowano
  • Autor
flash masz coś mądrego do napisania to napisz a nie walisz posta za postem by nabić sobie komentarze i to głupie komentarze na forum byłam a żarówki to sobie sam wymień w mózgu (jest napisane E39 w liczniku są diody i przy testach wszystkie kontrolki działają ) pozdrawiam Ps.jak nie umiesz pomóc to najlepiej nic nie pisz
Opublikowano

nie nabijam postow, to ty nabijasz, popatrz wyzej. ja napisalem 1 post a ty kilka po sobie. przy takim poziomie kultury jaki reprezentujesz napewno ci ktos pomoze. ja nic o zarowkach nie pisalem, wpominal o tym inny kolega, ja jedynie zwrocilem ci uwage ze ktos chce pomoc. to ze masz trudne dni nie znaczy ze musisz naskakiwac na innych. a o testach teraz piszesz a nie w 1 poscie.

p.s. jest to ostatni moj post pod twoja wypowiedzia, uwiez mi ze jak bedziesz miala pytanie kiedys a ja bede znal odpowiedz nie dowiesz sie ode mnie nic. ja chamstwa nie toleruje. :hand:

Opublikowano
Koleżanko tylko w swoich danych maz napiane że chodzi o E-34 i nieunoś się bo Ci dobrze radzę wejdz na tamto forum i tyle a nikt jsnowidzem nie jest zeby wiediec jakie masz auto sory
Opublikowano
  • Autor
lukas23 sory ale jest napisane Temat postu: Brak kierunków na desce E39
Opublikowano
1. ten błąd "190" przy czym był silnik, moduł świateł , abs ????

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

Opublikowano
uuu sorki mój błąd zasugerowałem się tym z w profilu masz e34
Opublikowano
  • Autor

lukas23 sorki już zmieniam na takie autko jakie mam obecnie

Tombass ten błąd 190 to jak dobrze pamiętam był przekaźnik zespolony czy jakoś tak a test był robiony na oświetlenie pozdrawiam all

Opublikowano
190-obwód podgrzewania 2 sondy rząd cylindrów pierwszy-prawdopodobnie przerwa.