Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam probem z listwa wtryskow e30 320i nie jestem specem ale chcialbym ja sam wymienic,odkrecilem cztery srubki ,sciagnelem kable od wtryskow, przewody pliwowe i regulator cisnienia paliwa.... i szarpie do gory ,niechce zejsc niewiem czy nie uszkodze czegosc ,moze to sie jakos inaczej sciaga,jak ktos by napisal w skrocie jak to na spokojnie zrobic bede wdzieczny.szukalem na forum ale niema.
Opublikowano
to zdejmij jeszcze zawleczki bo na kazdym wtrysku jest taka blaszana zawleczka i problem z glowy.
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
to zdejmij jeszcze zawleczki bo na kazdym wtrysku jest taka blaszana zawleczka i problem z glowy.
Wszystko ok jeżeli chcesz wymienić samą listwę, bo wtryski zostaną w kolektorze. Jak chcesz wyciągnąć listwę z wtryskami to musisz się trochę pomęczyć, sprzedam Ci jeden trick popryskaj miejsce gdzie wchodzą wtryski w kolektor WD-40 lub czymś podobnym powinno trochę pomóc. Montaż przy pomocy WD-40 jest o wiele łatwiejszy. Jak będziesz miał wszystko na wierzchu to skontroluj stan gumek na wtryskach i w razie co powymieniaj.
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek