Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. http://moto.allegro.pl/item186592736_bmw_e34_525.html

2. http://moto.allegro.pl/item188536102_bmw_525_alpina.html

Witam interesują mnie te dwa auta może ktoś mi coś doradzić co wybrać oraz jaki przyszłościowy potencjał jest tego auta w ewentualnym tuningu itd ?. Może ktoś miał już przyjemność oglądać te auta ?. Ewentualnie czy ktoś może sprawdzić dla mnie te auta ?. Może powiecie coś ciekawego ogólnie czy trafnym wyborem jest E34 ?.

Dzięki i pozdrawiam

SLAiDER

Opublikowano

Może ktoś coś poda jakiś link coś warte uwagi jeżeli chodzi o 525i ?. Najlepiej z woj. Lubelskiego lub Mazowieckiego cena max do 8.000zł najlepiej z klima i elektrycznymi szybami dalej jeżeli chodzi o środek szczególnie fotele mogą być podniszczone z tym nie ma problemu z czasem wymienię na coś extra :) ważne aby technicznie był ok. Czekam na wasze propozycje godne polecenia !. Oczywiście preferuje skrzynie manualna !.

Pozdrawiam

SLAiDER

Opublikowano

Ta druga "alpina" coś mi sie nie podoba - ta pierwsza mimo większego przebiegu sprawia lepsze wrażenie.

E34 to bardzo trafny wybór - samochód według mnie bardzo ładny (chyba nawet najbardziej ze wszystkich BMW mi się podoba) - solidny, mało awaryjny, dobrze się prowadzi. Właściwie to ciągle nie jestem pewien, czy dobrze, że wybrałem E36, czy lepiej było E34...

A samochód i tak najlepiej w serwisie sprawdzić - oczywiście jak się samemu nie uświadczy nieprawidłowości.

Opublikowano

Tak jak mówisz ta Alpina dziwna jest natomiast ta pierwsza to automat i to ostateczność co bym brał może wy macie coś ciekawego do zaproponowania dla mnie ?

Pozdrawiam

SLAiDER