Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest rozmiar oryginalnie wkładanych głośników do E36?

I jakie można wsadzić bez żadnych przeróbek?

http://img253.imageshack.us/img253/2586/bokxk5.jpg
Opublikowano
W drzwiach nie są gwizdki. Ja mam tylko z tyłu i pod nogami, ale były też w drzwiach i miały około 10 lub 13 cm. Chociaż nie twierdze, że nie było wersji z gwizdkami. Może ktoś miał indywidualne zamówienie :8)
Opublikowano
W sedanie - przynajmniej moim w drzwiach są tylko gwizdki, natomiast jest też zaznaczone miejsce na drugi głośnik - z tego co wiem w opcji było nagłośnienie Harmann-Kardon (dobrze to napisałem? :) ). W nogach są 13, a z tyłu 10, ale ponoć 13 wchodzą bez przejściówek.
Opublikowano
Tył 13 ..

drzwi .. gwizdki ..

nogi 13

Potwierdzam (w compacie).

Seryjne audio to kibel, zadnego basu...

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano

W sedanie z tylu oryginalnie sa 10cm, jednak po wyjeciu plastyku wchodza spokojnie 16cm ktore wystarczy przykrecic bezposrednio do karoserii. Jest tam gąbka wiec nie trzeba nawet wygluszac.

Z przodu 13cm i wieksze nie wejda.

W drzwiach to zalezy od wersji... w jednych nie bylo wogole, w drugich sa same gwizdki, a w trzecich sa gwizdki i miejsce dodatkowe na... drugi gwizdek? nie wiem.

Ja mam z tylu 16cm, z przodu 13cm i gwizdki oryginalne w drzwiach. Gra solidnie i czysto a przy tym jest ladny efekt dzwieku przestrzennego.

Opublikowano
aaa.. i jeszce jedna mysl .. nie kazde 13 wchodza.. mialem blaupunkta 13tki .. okragle.. nie chcialy wejsc.. wiec nie cisnelem .. najlepiej szukac w kwadratowych ramkach 13tek .. najlepiej pasuja :D
Opublikowano
W sedanie z tylu oryginalnie sa 10cm, jednak po wyjeciu plastyku wchodza spokojnie 16cm ktore wystarczy przykrecic bezposrednio do karoserii. Jest tam gąbka wiec nie trzeba nawet wygluszac.

Z przodu 13cm i wieksze nie wejda.

W drzwiach to zalezy od wersji... w jednych nie bylo wogole, w drugich sa same gwizdki, a w trzecich sa gwizdki i miejsce dodatkowe na... drugi gwizdek? nie wiem.

Ja mam z tylu 16cm, z przodu 13cm i gwizdki oryginalne w drzwiach. Gra solidnie i czysto a przy tym jest ladny efekt dzwieku przestrzennego.

Napewno po odkreceniu tych 10tek nokii z obudowa wchodza 16stki ??

Ja je wyjelem bo to nawet nie gralo i do bagaznika wsadzilem skrzynie zeby lepiej przechodzilo ale jezeli 16stki wchodza to cikawe :D

A ja u siebie mam z przodu pod nogami 13 w dzwiach 87 mm no i z tylu seryjnie sa 10 mm Nokii

B M W
Opublikowano
To powiedzcie mi jeszcze jak się dostać do tych pod nogami?
Opublikowano
jak sciagnesz schowek bedziesz wszystko ladnie widzial :D :D

A po stronie kierowcy?