Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Od jakiegos czasu szukam dla siebie auta. Wiem ze ma to byc jedyna słuszna marka czyli BMW :) i po paru miesiacach intensywnych lub mniej poszukiwan raczej sklaniam sie ku e34.

W związku z tym mam prosbe. Co sadzicie o tym egzemplarzu? Bardzo bym chcial poznac wasze zdanie i czy warto sie tym blizej zainteresowac poniewaz jest to spory kawalek ode mnie i nie chcialbym sie przejechac tylko po to aby sie rozczarowac :/

link: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=188177772

Za wszystkie opinie wielkie dzieki

Opublikowano

Witam,

Z tego co ja widzę, to a miałem taką skórę to przebieg 224 odpowiada jakości siedziska kierowcy - w dobrym stanie, lekkie przetarcie uszczelki drzwiowej również potwierdza ten przebieg a że jest lekkie oznaczać może że co najmiej kilka lat kierowcą była osoba szczupła, zwinna i nie szurała zwalistym cielskiem po uszczelce, również nie wymęczyła siedziska.

Silnik od nowości chyba ani razu nie umyty ale to dobrze - pojedziesz i zobaczysz co w trawia piszczy. Felgi, chyba 15-ki dobre na nasze drogi, jezli nie masz skłonności tuningowych to najlepszy wybór jesli opony sa nowe (wątpię) tak jak pisze to spory atut.

Cena wysoka jak na ten rocznik.

Tyle ze zdjęcia. Jedź i sprawdzaj punkt po punkcie to co napisane jest w forum. Powodzenia.