Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można podłączyć tańszym kosztem. poniżej krótki opis wynalzku od apple (koszt transmitera w granicach 80zł )

http://allegro.pl/item188571517_transmiter_radiowy_fm_z_lcd_do_apple_ipod_200x_fm.html:

Fabrycznie nowy transmiter radiowy do iPoda.

Transmiter FM pozwala na słuchanie muzyki z iPoda przez dowolne radio – samochodowe, domowe lub kazde inne. Urządzenie nie wymaga dodatkowego zasilania, jest zasilane bezpośrednio z iPoda. Posiada możliwość wyboru z 200 częstotliwości! Pozwala to na znalezienie najsilniejszego sygnału w zależności od potrzeb. Transmiter jest wyposażony w wyświetlacz LCD wskazujący aktualnie wybraną częstotliwość.

Bardzo prosta obsługa. Wystarczy podłączyć transmiter do iPoda i wybrać jedną z 200 częstotliwości za pomocą przycisków „+” lub „-”

Opublikowano
Prostszy mówisz? Transmiter nie robi nic tylko transmituje ci muzę na FM i nic wiecej. Przeciez masz BMW. Czy zrezygnujesz z wirtualnej zmieniarki? Z wyboru utworów z kierownicy? Z wyświetlania nazw na kompie? Ja nie zrezygnuje, wiec kupuje to. 7500 utworów na "niby" w oryginalnej zmieniarce? Fajne. Napiszę jak to chodzi jak mi to przyślą, bo mówią że czekają na dostawę.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Właśnie dostarczono mi to cudo. Mówie o ice link do ipoda.

Rewelacja! Wyswietla wszystko na oryginalnym wyswietlaczu bmw. Wybór dowolnej playlisty, mnóstwo ustawień, sterowanie z kierownicy, mam na razie pod ręką 3200 utworów a mam zamiar dopełnić do 7000.

Ogólnie rewelka, podstawka pod ipoda w komplecie, myśle że nia ma lepszego rozwiazania na rynku, tylko ta cena! Ale polecam.