Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienic chce dlatego, że padł mi silnik 2,0l i zakupilem 2,5l ale wtryski w tym 2,5 nie działają a dokladnie działają tylko dwa i chce przełożyć całą listwe ze starego 2,0l i w związku z tym mam pytanie czy będzie to działać czy nie będzie np spadku mocy

0 280 150 716 - nr wtrysku z silnika 2,0l (biały)

0 280 150 715 - nr wtrysku z silnika 2,5l (niebieski)

Mariusz

Opublikowano
Nie rób eksperymentów, nie ma to sensu. NOWE!!! wtryski boscha kosztują 210 PLN-ów. Poszukaj listwy z wtryskami w używie, ewentualnie możesz skontaktować się ze mną w poniedziałek , a ja spróbuje je zreanimować (pod warunkiem że nie są uszkodzone w środku cewki) i zweryfikuje czy się będą nadawać
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano

Witam

A na czym polega regeneracja takiego wtrysku i jak to wyglada kasowo bo nie wiem czy inewestowac w nowe czy regenerowac stare

Mysle ze podejme probe i zaloze listwe z wtryskami od 2,0l

Dzieki serdeczne za pomoc w razie czego bede sie z Toba kontaktowal

Opublikowano
wtryski od 2.0 maja mniejsza wydajnosc wiec nie sa odpowiednie - poszukaj na allegro listwy od 2.5. ale na sprawdzenie mozesz podpiac te od 2.0 bo to dziwne ze w listwie dzialaja tylko 2 :) :?:

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D