Skocz do zawartości

sprezyny tyl-jaka wysokosc org.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy znak kos prawidlowa wysokosc nowych spezyn tylnych,moje sie uklepaly i zastanawiam sie czy je nie dac do wyciagniecia?ale nie che aby kowal przesadzil
Opublikowano

Niewiem jak to jest, ale u mnie tyl byl dosc miekki, i co tydzien temu wymienilem sprezyny z tylu na uzywki z innej e34 i odrazu jest totalna poprawa. Mierzylem wysokosc autka z tylu z lewej i prawej i po wymianie sprezyn autko podnioslo sie o ok. 0,5cm ale jest owiele twardsze i co najwazniejesze, niedociska go do asfaltu obciazenie wewnatrz auta.

Jak mozesz to napisz cos wiecej, dlaczego wymieniales, jakie miales i jakie zalozyles. Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro jesteśmy przy sprężynach.Gdy jeszcze miałam E21 to po wyładowaniu z bagażnika terakoty,fakt że było tego sporo to już nigdy auto nie wróciło do poprzedniego poziomu.Myślałam,że niemiecka stal jest twardsza...Ale też prawda,że historia auta była bardzo mroczna. :cry:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.