Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czytałem dużo o wycieraczkach ale mam problem nietypowy : po 3 tygodniach odebrałem auto a warsztatu i wszystko działa ale wycieraczki chodzą bardzo wolno i to we wszystkich 3 pozycjach z jednakową prędkością (czasowy działa) . akumulator był naładowany a wczoraj profilaktycznie go doładowałem , ładowanie OK a wycieraczki jadą jakby miały 1/2 prądu i w trzeciej pozycji nie przyspieszają ! czy jest ktoś z jakimś pomysłem ? do tej pory było OK.
Opublikowano
PIOTREK przekaznik czyściutki i nawet zamieniłem je miejscami ( te dwa zielone) i nic ! a gdzie ten moduł ?
Opublikowano
to raczej wygląda jakby coś gdzieś z braku ruchu zaśniedziało lub jakaś ośka zardzewiała i teraz zciera się
Opublikowano
Moduł znajduje się pod schowkiem po prawej stronie, takie płaskie, białe, proctokątne "coś " na trzy wtyczki. Jak masz możliwość to podmień z innego i zobaczysz jak bedzie.