Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
troche dziwne pytanie w sklepie nie wiedza? czy chcesz to kupic na wlasna reke gdzies na allegro i szukasz wlasciwego modelu tarczy?
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano
Chciałem sam kupić ale czytałem jakieś opisy i piszą coś o jakichś czujnikach a ja się na tym nie znam i nie chcę oddać auta w ręce gościa który może to spieprzyć
Opublikowano
tarcza to tarcza kup jesli masz pieniazki firmy ATE Oryginal masz tu linka na allegro http://www.moto.allegro.pl/item184282049_tarcze_ham_ate_niewentylowane_bmw_e36_przod_hittt.html a mowisz o czujniku to chyba rozumie ze masz na mysli czujnik klockow ale jesli nie swieci Ci kontrolka czerwona na desce to sie nie martw nie masz go do wymiany chodz w serwisach wymieniaja go co wymiane klockow.. wydatek cos 17-20zł sztuka a do auta przychodza dwie jedna na przod jedna na tyl..
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano

Jesli chcesz tarcze lub jakąś kolwiek częśc do twojego auta to zapraszam!

Tarcze te same a cena niższa,sam na takich jezdźe i nie narzekam bo wkoncu co oryginał to oryginał

:roll2:

http://www.allegro.pl/item185630351_nowe_tarcze_hamulcowe_ate_nie_wentylowane_bmw_e36.html

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano
KAMIL001 - a co do czujników - to czujniki są do klocków - w lewym przednim kole masz w jednym klocku jeden czujnik - z tyły masz bebny to czujnika nie ma - w klockach z " górnej półki są w komplecie , w tańszych trzeba dokupić i włożyć - to jest część " luźna " nie jest montowana na stałe w klocku - koszt od 20 - do 30 zł - zależnie jak złapiesz ....( musisz dopytać przy zakupie czy w zestawie jest czujnik ) / jak chcesz więcej o hamulcach to w dziale : " srób to sam " jest temat. dot. przednich i osobny temat dot. tylnych hamulców .... i już Ci nie popsują .. :mrgreen:
* - w zależności od typu i wyposażenia