Skocz do zawartości

Gdzie zrobić przegląd? podlaskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

auto ma przebieg 230tys i pali sie juz czerwony kwadracik w komputerze, moje pytanie jest gdzie najlepiej wykonac przeglad, w ktorym bedzie wymiana oleju, filtrow, swiec itd, to bedzie pierwszy przeglad w kraju.

Wiele osob odradza ASO w Bialymstoku (cena 600-700) ze wzgledu na niska jakosc/fachowosc.

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

szukalem na forum i nigdzie nie widzialem zakresu wykonywanych czynnosci takiego przegladu w ASO, sa tylko informacje szczatkowe ze wymiana oleju czy filtru przeciwpylkowego itp

Nie mam na mysli pierwszego przegladu po przywiezieniu, a wykonanie pelnego przegladu ze wszystkimi czynnosciami co wykonuje ASO m.in. co 2 lata wymiana plynu hamulcowego itp, problem w tym ze opinia o ASO w moim miescie jest negatywna dlatego wlasnie pytam na forum, moze ktos polecic warszat lub ASO w poblizu podlasia zeby mozna bylo taki pelny przeglad wykonac za w miare rozsadne pieniadze

Opublikowano
W większości warsztatów (tak samo tam gdzie pracuje) jeśli filtr oleju i olej jest z warsztatu płaci się tylko za olej i filtr-wymiana jest gratis, a za resztę czynności dużo też nie powinieneś zapłacić
Opublikowano

Witam!

Podjedź na ul. Gedymina na osiedlu Pietrasze w Białymstoku do warsztatu P. Andrzeja Siderskiego. Myślę, że będziesz zadowolony sam robię u nich swój samochód. Ceny są przystępne na pewno się dogadasz, a chłopaki w porządku. Serdecznie polecam!! :cool2: