Skocz do zawartości

Zegary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie pomocy...:mad2: Zegary a konkretnie predkosciomierz doprowadza mnie juz do szalu...Raz dziala raz nie...Na poczatku wystarczylo lekko pyknac w niego i chodzil...Sprawdzilem wtyki,kable itd. Rozbieralem go juz chyba z 5 razy.Zakladam jest ok.Po chwili znowu nie dziala.Zauwazylem ze czasami jak docisne tylna obudowe zegarow to czasami pomaga ale na moment...Nie mam juz sily...Prosze o fachowa pomoc...:modlitwa:

Czy ktos zna odpowiedz..? :cry2:

Opublikowano

Na płytce z zegarami masz tzw.zimny lut wymontuj zegary podjedź do jakiegoś elektronika niech obejrzy to fachowym okiem i polutuje co potrzeba.Jak jesteś z dolnego śląska mogę pomóc bo sam jestem elektronikiem poza tym mam jakieś drugie zegary w garażu do e32.

A sorki nie doczytałem,że jesteś z Gdyni.

W124 260E

W201 200E ex.

W126 260SE

W115 240D (250 M123) ex.

BMW 730i E32 ex.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki kolego...

Tak sobie wlasnie myslalem,ze to jest to tylko gdzie..?:mad2:

Jak bys mogl cos blizej... :modlitwa:

Bylem juz z tym u roznych tzw.elektronikow,ale zaden nie chce sie w to bawic...Jakies wskazowki czy cos..? :modlitwa:

Opublikowano
Gdzie dokładnie to raczej problem opisać ale często takie rozlutowania mają miejsce przy wtykach i elementach nagrzewających się.Może też padły kondensatorki w liczniku ale raczej stawiam na przerwy bo skoro działa pod wpływem nacisku..ps.co wy macie za niedobrych elektroników :?:

W124 260E

W201 200E ex.

W126 260SE

W115 240D (250 M123) ex.

BMW 730i E32 ex.

Opublikowano
  • Autor

Dziekowac,dziekowac... :cool2:

Bede dalej szukal...

Moze sie uda... :mad2: