Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich i chciałbym prosić o podpowiedź. Chcę zmienić nagłośnienie w drzwiach przednich w e 46 czy konieczne jest zdejmowanie całych boczków (są tam poduszki) czy może jest możliwość demontażu tylko dolnej części? czy ktoś sie orientuje jakiej średnicy głośniki mieszczą się w fabryczne otwory? Z góry dziękuję za podpowiedź
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Widzę, że kolega nowy ale na przyszłość lepiej zapoznać się z zasadami korzystania z poszczególnych części forum.

:naughty:

Opublikowano
Witam trzeba zdjac całe tapicerki,ale nie jest to kłopotliwe.Poduszki powietrzne sa zamocowane do ramy dzwi a nie tapicerki.Jesli chodzi o głośniki to pasuja tam standartowe 160milimetrów.Tez u siebie wymieniałem.Pozdrawiam
Opublikowano
Tez u siebie wymieniałem.Pozdrawiam

czy te w drzwiach glosniki to maja membramy papierowe ??na jakie(podaj firme i moc) zmieniles i jaki efekt :?: bo ja tez je planuje wymienic.

BYLO E46 2.2 COUPE

JEST e91 320d M sport

http://imageshack.us/a/img716/6179/20120608055538.jpg

Opublikowano
proponuję znaleźć jakieś głosniki dobrej jakości, zalezy tylko czy będą podpięte pod wzmacniacz czy pod same radio. Jeśli pod same radio to znajdź coś o jak najmniejszej mocy rms. Z firm proponuję hertz, ewentualnie helixy, alpine. jeśli chcesz sam wymieniać to kup sobie dwudrożne 16cm, jesli jednak wiesz jak i masz kogoś kto by Ci ewentualnie pomógł to warto zainwestować w zestaw na zwrotnicy, przy czym tweetery musisz przykeić najlepiej na słupku bocznym... temat rzeka:)pozdrawiam