Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Chce zabezpieczyć swoja niunie i mam takie pytanko - gdzie w e39 znajde przekaźnik od zapłonu - chce na nim zrobić odcięcie. Poza tym tak się zastanawiam, czy jak zrobie jakieś odcięcie dodatkowo przy elektrozaworze od gazu, czy komputer (od gazu) będzie robił jakieś problemy i pokazywał blędy?? Instalacja sekwencja - STAG 300.

Opublikowano
najlepiej zrób jakieś dobre zabezpieczenie i tu je opisz (+zdjęcia ale takie by było widać tablicę rejestracyjną) Powodzenia
Opublikowano

Dięki - na prawde mi pomogłeś... :cool2:

Za takie wypowiedzi należy tylko pogratulować... :mad2:

Nawet jeśli bedzie wiadomo jaki element jest odcięty, to wcale nie znaczy, że ktoś bedzie wiedział jak je obejść...

Może lepiej pytać jak wszyscy na forum: "jak odciąć pompe paliwa???"Twoim zdaniem to nie jest wskazówka dla złodziei??

Opublikowano

na kazde auto sa sposoby na odpalenie, nikt sie nie bedzie zastanawial gdzie zamontowales i co odcioles, czasem wystarczy polaczyc kilka bezpiecznikow w skrzynce bezpiecznikowej zeby zegary sie zaswiecily, z rozrusznikiem problemu nie ma , chyba sam wiesz , wiec jesli stac cie na bmw i (szczegolnie) na paliwo do niej to zainwestuj z 300zl i oddaj auto ludziom ktorzy sie na tym znaja.

p.s. bulki tez pieczesz sam? czy idziesz do sklepu i dajesz zarobic innym?

Opublikowano
Akurat na elektryce, kabelkach się znam, bo mam z tym do czyczenia na codzień...więc wole te 300 zł zainwestować na prawde w co innego. A chodzi tylko o to, żeby dowiedzieć sie czy jest, a jak tak to w którym miejscu się znajduje PRZEKAŹNIK OD ZAPŁONU - czy to tak trudno zrozumieć...
Opublikowano (edytowane)

trudno, skoro pytasz o przekaznik od zaplonu to znaczy ze nie masz o tym pojecia. tyle ode mnie.wiecej w tym temacie nie pisze bo to bez sensu.

odpowiedz sobie na pytanie, czy chesz miec ukryty wlacznik czy zabezpieczone auto, to nie to samo

Edytowane przez flash
  • 2 lata później...