Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CZY KTOS SIE MOZE ORIENTUJE CZY DO UżYWANIA żółTEGO KOGUTA PODCZAS HOLOWANIA POTRZEBNE JEST JAKIES POZWOLENIE NA NIEGO?
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
kolego do holowania możesz używać trójkąta ostrzegawczego lub żóltego światła ostrzegawczego, nie musisz mieć żadnego pozwolenia ani nic innego. Jeżeli bedziesz go używał bezpodstawnie to dostaniesz mandat i to tyle na ten temat
Opublikowano
bardzo ci dziekuje za pomoc. bo kiedys pytalem na cb-radiu kierowcow to mnie zmieszali odpowiedziami. ale i tak go uzywalem bo holowalem podczas mgly, mijalem patrol policji z suszarka i ku mojemu zdziwieniu nie zatrzymali mnie. dzieki
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
kolego do holowania możesz używać trójkąta ostrzegawczego lub żóltego światła ostrzegawczego, nie musisz mieć żadnego pozwolenia ani nic innego. Jeżeli bedziesz go używał bezpodstawnie to dostaniesz mandat i to tyle na ten temat
Opublikowano
możesz go używać też jak wieziesz jakiś nienormatywny ladunek ( jezdze ciężarówka i tak się robi dość często) ale w twoim przypadku to np. jak coś wystaje z przyczepki którą ciągniesz albo z bagażnika przy otwartej klapie. nie możesz tym ładunkiem zasłaniać tablic ani oryginalnych świateł auta. możesz go używać także w dzień przy ładnej pogodzie. nie będe się rospisywał więcej o tym bo to osobówek w zasadzie nie dotyczy a mógłbym jeszcze dużo o tym pisać.