Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanie czy jest możliwość z jednego licznika do drugiego przełożyć tylko i wyłącznie wskaźnik pokazujący stan paliwa.Mam problem ponieważ od jednego wskaźnika zaczyna mi odchodzić podkład ten oryginalny(inaczej tło) spękało i nie ładnie wygląda a mam w zanadrzu drugi wskaźnik też w zegarach ale nie wiem czy da się go przełozyć.Wiem ze cały licznik mozna przełozyć ale tamten mam bez obrotomierza i na dodatek popsute diody od wymiany oleju i spalony licznik przebiegu.Prosze o podpowiedź może ktoś z was to już wymieniał :?: :modlitwa:

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano
a jak to zrobić bo jak odkręciłem ten stary wskażnik bez obrotomierza ten który mam zamiar przeznaczyć na dawce :wink: to wygląda to jak by ten plastyk byl zespolony z wszystkimi wskaźnikami prosze o info jak to zrobic?

Moja trójeczka.

Opublikowano
aha i jeszcze pytanko czy idzie wymienic to zielone pole od strzałki kierunkowskazu bo tez mi popekało i swieci na biało-zielono :duh:

Moja trójeczka.

Opublikowano
musisz zegary rozebrac od tylu i wtedy bedziesz widzial jak sa zamocowane przez ciebie elementy
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
jak się okazuje nie ma możliwość podmiany tylko wskaźnika od paliwa czy nawet innego wskaźnika zegary są zespolone w całość i tu jest największy problem.Zostaje podklejenie czymś tego co odchodzi!

Moja trójeczka.