Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mialem wczorej nie ciekawa przygode z moja niunia. po przejechaniu zaledwie 6 kilometrow szczelila mi nagrzewnica. uslyszalem tylko szum wody i pare. mam cala podloge pod pedalami mokra cale szczescie ze poszlo brzegiem kanalu a nie na nogi. wczesnie gdzies mi ginela woda z ukladu. co 3 dzien dolewalem cwiartke. czy ktos wymienial juz nagrzewnice i czy jest duzo roboty przy tym?
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano

Czesc

Mechanik wymienial mi zawor elektromagnetyczny prz nagrzewnicy.Jest od groma roboty i trzeba miec zwinne palce,ale jest do zrobienia.

Najlepiej polozyc kolume kierownicy .

pozdrawim

Opublikowano
tos mnie pocieszyl. ja jak zwykle sprobuje to zrobic sam. moja lalka mowi ze mam zwinne palce to moze dam rade hi hi. tylko nie wiem czy trzeba sciagac cala deche
Opublikowano

Trudno porownywac lalke z nagrzewnica chociaz jedna i druga sie grzeje :P Poza tym jak naprawiasz lalke ,to kolumna ci nie[przeszkadz i zawsze mozesz ja opuscic!!

Problem jest do zalatwienia ,tylko trzeba po prostu chciec a mnie sie rzadko chce i daje do mechanika.Musiz zobaczyc ,czy to samam nagrzwnica ,czy moze zawor.Jak zawor ,to mozna nie wyjmowac nagrzewnicy ,ale i tak jest ciasno.

pozdrawiam

Opublikowano
no coz. Bóg zaplac ci dobry czlowieku za cenne rady. zobacze jutro co mi popsulo nastroj. a tym czasem milego swiatecznego wypoczynku
Opublikowano
przyznam szczeze ze sam jestem pod wrazeniem ale pomimo 20 lat nawet pryszcza nie znalazlem na podlodze.