Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Miałem głośniczek w rogu drzwi w E32... niestety musiałem wymienić drzwi (kolizja) i teraz nie wiem gdzie przykręcić głosniczek... wydaje mi się że tam nie ma miejsca na to :(

Tamte drzwi kupowałem "gołe", więc niewiem czy kiedykolwiek miały głosniczek....

Pozdrawiam

Opublikowano

witam!

chodzi o glosniczki w rogu przedniej szyby ?

jesli twoje drzwi je maja a nowe nie maja - to wykrec glosniki ze swoich drzwi , wyciagnij taka spinke z drzwi do wkrecenia wkreta od mocowania glosniczka , wepnij spinke w nowe drzwi , zobacz co z przewodami glosnikowymi - jak nie ma to trzeba pociagnac , zaloz glosniczki ...

drzwi z glosniczkami i bez sa takie same

Opublikowano
witam!

chodzi o glosniczki w rogu przedniej szyby ?

jesli twoje drzwi je maja a nowe nie maja - to wykrec glosniki ze swoich drzwi , wyciagnij taka spinke z drzwi do wkrecenia wkreta od mocowania glosniczka , wepnij spinke w nowe drzwi , zobacz co z przewodami glosnikowymi - jak nie ma to trzeba pociagnac , zaloz glosniczki ...

drzwi z glosniczkami i bez sa takie same

Tak o ten głośniczek chodzi... Fakt teraz pamiętam to taki mały plastik wsówka i do niej wkreca się śróbkę, muszę poszukać przy starych drzwiach. Myślałem że wkręca się to bezposrednio w jakiś element wspawany w drzwi ;-)

Dzięki :-)

Pozdrawiam