Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Po włączeniu ksenonów obydwa światła się zapalają. Po około 5 sekundach prawy ksenon gaśnie a lewy świeci sie cały czas tak jak powinien.Zeby włączyć go ponownie musze wyłączyć i włączyć ponownie światła.Ale za każdym razem jest tak samo świeci 5 sekund i gaśnie. Raz tylko po włączeniu palił się cały czas.Sam niewiem co to może być. Pzosze o pomoc
Opublikowano
Witam. Przełożyłem przetwornice i żarówke z prawej lampy do lewej i świeciła normalnie. Pomyślałem więc że to w kostce może być problem.Podłączyłem próbówke i ku mojemu zdziwieniu świeciła cały czas.Tak jakby zamałe napięcie było(ksenon nieświeci a próbówka świeci).Zauwazyłem też że jak włacze lampy to po prawej stronie coś brzęczy jak jakiś wentylatorek i po chwili przestaje działać jak zgaśnie ksenon. Może to jakiś przekaźnik jest rozwalony i brzęczy. Dokładnie niemoge teo brzęczenia zlokalizować.Może ktoś mi pomorze i powie mi gddzie tego problemu szukać. Pozdrawiam.
Opublikowano
Witam. Przełożyłem przetwornice i żarówke z prawej lampy do lewej i świeciła normalnie. Pomyślałem więc że to w kostce może być problem.Podłączyłem próbówke i ku mojemu zdziwieniu świeciła cały czas.Tak jakby zamałe napięcie było(ksenon nieświeci a próbówka świeci).Zauwazyłem też że jak włacze lampy to po prawej stronie coś brzęczy jak jakiś wentylatorek i po chwili przestaje działać jak zgaśnie ksenon. Może to jakiś przekaźnik jest rozwalony i brzęczy. Dokładnie niemoge teo brzęczenia zlokalizować.Może ktoś mi pomorze i powie mi gddzie tego problemu szukać. Pozdrawiam.

Brzęczy silniczek który ustawia wysokość strumienia światła... czyli ustawienie świateł. Silniczek ten włącza się zawsze gdy włączasz światła :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato