Skocz do zawartości

skrzypienie chyba uszczelek i stuki w slupkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
strasznie mnie to skrzypienie wkurza przy ruszaniu jest bardzo bee ai hamowania wyzwala skrzypienie i slycha jakby stuki w okolicach slupków auto ma juz swoje lata 88r,ale t o bmw i tak nie powinno byc ,jak jest wilgotno trzeszczenie prawie w 100% ustaje .poradzicie co[? :cry2:
Opublikowano
przyjżyj się zawiasom w drzwiach[otwórz drzwi i poruszaj -góra dół] potem uszczelce, potem zamkowi na słupku[ możesz rozebrać tapicerkę na słupku, zdejmujesz uszczelki z drzwi przód-tył i plastik ze słupka zdejmujesz i, kładziesz siedzenie i widac wszystko] i do skutku, chyba że masz juz :"rozhustaną " całą karoserię ale nie sądzę ,ja mam z tego samego roku i spokój pozdro :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Już pisałem na forum mam e-39 też pukało skrzypiało jak by zawias i słupek. Spryskałem jakimś sprajem próbnie tapicerkę na drzwiach.Dokładnie w miejscu ich stykania się blacha a tapicerka i ustało.Piszesz,że jak jest wilgoć to jest ok. więc stawiał bym na spray.Delikatnie odegnij palcami i spryskaj .Daj znać czy pomogło>