Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,chcialem sie zapytac odnosnie oswietlenia we wnetrzu samochodu. A dokladnie chodzi mi o oswietlenie ,deski ,czyli tam gdzie sa pokretla od nawiewu i reszta. Mowa o E 36.

A wiec ,nie swieca mi sie wlasnie pokretla. Podswietla mi sie tylko guziczek od ogrzewania tylnej szyby. Juz wiem gdzie zarowka jest,tylko pytanko, Czy jest to tylko jedna zarowka ?

i czy zegarek oraz zapalniczka jest tez podswietlana ?Widzialem kiedys na zdjeciu ze jest podswietlana i tez pod kolor wszystkiego.

Znalazlem tez pdoczepiona zaroweczke w przedniej popielniczce, tam tez jest ? Dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam :8)

B M W
Opublikowano

Witam.

Z tego co pamiętam to do pokręteł jest tylko jedna żarówka (jeśli mowa o trzech pokrętłach bez klimy bo tych z klimą nie rozbierałem).Zegarek,zapalniczka i popielniczki też powinny mieć podświetlanie.

Pozdrawiam.

http://images49.fotosik.pl/48/b15dcef712d56319.jpg

..."The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing"...

Opublikowano
a wiec dziekuje za odpowiedz. Jest bez klimy i tam widzialem tylko jedna zarowke. Widocznie bede musial jeszcze powyciagac z zapalniczkimzegarka i popielniczki , :P Pozdrawiam
B M W
Opublikowano
niedawno wymienialem te zarowki , w pokretlach jest jedna i jeszce po dwie od wlaczania przeciwmgielnych i swiatel , wszytko powinno sie podswietlac. Przynajmniej u mnie sie juz podswietla , zarowki to nawet dostalem za darmo w sklepie :D jest tylko problem zeby je tam wsadzic najgorzej jest w to miejsce gdzie jest wlacznik przeciwmgielnych. Jak co to zapytaj jak je tam umiescic :)
Opublikowano

wczesniej przegladalem fora ,i znalazlem jak to zrobic wiec mysle ze nie bedzie problemu,ale jak cos bede potrzebowal to chetnie skozystam z pomocy :D

Dzieki :wink: Pozdrawiam :8)

B M W