Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

:modlitwa: :cry2: Mam wielką prośbę o craca do carsofta 6.1 BMW . Szukałem na forum i jest tego sporo ale są to stare tematy i większość linków już nie istnieje :( . Kilka osób mi przesłało carsofta niby z lekarstwem ale to niestety lipa , po 10 odpaleniach prosi o rejestracje . :mad2: Szukałem też na emulach i znajduję jakieś bzdury które czasami mogą tylko popsuć a nie pomóc . :duh:

Był bym wdzięczny gdyby ktoś podał link albo wysłał mi go .

Z góry dziękuje Jurek .

PS. Mogę się podzielić jakimiś Vagami czy wersją CS 6.5 .

Opublikowano

Jak miałeś wcześniej zainstalowany CS6.5 to ten CS6.1.4 który normalnie działa, będzie sie uruchamiał tylko 10 razy. Zainstaluj na innym kompie i będzie OK.

pzdr

MK

Opublikowano

Dzięki za każdą radę , :?

tylko ile można mieć w domu lapków i to jeszcze z COMem ?? :?: Instalowanie na kolejnym i na kolejnym i tak dalej nie jest wyjściem z sytuacji , nawet po formacie jak zainstalowałem CS pokazał się komunikat ,że nie ma pełnej rejestracji i to wystarczy by nie działał prawidłowo . Może i moja wersja jest z witaminą ale co ona daje to nie wiem może tylko zajmuje więcej miejsca .

Najbardziej boli mnie to ,że paru osobom z tego forum wysyłałem ten program z craciek za którego zapłaciłem a nikt z nich nie odpowiedział nawet na PW . :cry2: :cry:

Korzystam z podobnego forum na rosyjskiej stronie ,tylko związanego z czym innym niestety, ludzie którzy piszą tylko aby coś dostać i nigdy nie pomagają nazywa się takich forumowiczów pasożytami i po jakimś czasie nikt im nie pomaga . Kiedyś myślałem ,że to nie fer teraz zmieniam zdanie .

Przed awarią kompa miałem 120 GB programów i serwisówek , za połowę płaciłem i to czasami nie małą kasę , teraz udało mi się odzyskać jedynie pare Giga . Z pomocą czy bez odświeżę swoje zbiory . Dzięki za zainteresowanie .

:cool2:

Opublikowano
Jak miałeś wcześniej zainstalowany CS6.5 to ten CS6.1.4 który normalnie działa, będzie sie uruchamiał tylko 10 razy. Zainstaluj na innym kompie i będzie OK.

pzdr

MK

To dziwne, ja mam jednocześnie 6.5 i 6.1 - oba działają i nie mam problemów przy 11 i następnym uruchomieniu...

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted: