Skocz do zawartości

Tuleje wahacza tylnego Ile kost wymiany ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ile moze kosztowac koszt wymiana tuleji wahacza tylniego ? BMW E36 limuzyna 97rok ? Zapytam przy kazji o koncowki drazkow kierowniczych ? wymiata z robocizna oczywiscie :)
Opublikowano
Witam co do tuleji to z tego co pamietam koszt jednej to 70zl ale wszystko zalezy od firmy co do koncowek to sprawdz sobie na allegro
Opublikowano
  • Autor
tuleje wahacza tylniego no i robocizna no i moze ktos polecic jakis warsztat we Wrocku ?
Opublikowano
Koszt wymiany takiej tuleji nie powinien przekroczyc 60 zlotych za strone

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

Witam

Części możesz dostac tu: http://sklep.intercars.com.pl/ mają duży wybór firm i w miarę konkurencyjne ceny ja u nich kupuje Proponowałbym Ci LAMFORDERA gdyż to było montowane seryjnie Ja za wymianę tych tulei płaciłem 70zł za stronę + śruba mimośrodowa (dostępna w ASO) ok 30zł Za tuleje płaciłem ok 40zł/szt W tym sklepie znajdziesz większośc części Tu tuleja tylnego wahacza kosztuje 36zł/szt A końcówki drążków sprawdź sobie sam Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
a powiedz mi po co ta sruba ? Wymieniales tuleje dolna i gorna?
Opublikowano
Ja wymieniałem tylko tuleje wahacza a śruby musiałem kupic bo te stare były zapieczone i musieli je ciąć Ale w moim przypadku koleś wyjmował wahacz na zewnątrz i dlatego musiał przeciąc tę srube a poza tym to ta sruba służy do regulacji konta pochylenia koła Po całej operacji musiałem ustawic zbieżnośc i kąty