Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w związku że niewiem co dalej z moim motorem prosze mi podpowiedzieć gdzie za rozsądną cenę i w dobrym stanie można kupić silnik M52 2,5 i . Wiem że na allegro ale wiem też że dużo ludzi całe lata sprowadzają silniki i nie wystawiają ich akurat na allegro . Dzięki i pozdrawiam Damian
Opublikowano
ale dałem pytanie ! forum obejmuje cały świat a okazuje się że nikt nie handluje silnikami !
Opublikowano
pomoge ci bo widze jak nie ja to nikt w ASO drogi kolego :cool2: maja calkiem dobre silniki i cena nie jest zla :mad2:
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano

Oj dv32v nie popisales sie zbytnio.

Gdzie kupic silnik?? Szukac mozesz jak sam napisales na allegro ale rowniez w autogieldzie gorno i dolnoslaskiej - mysle, ze tam znajdziesz potrzebny motor bez wiekszego problemu.

Opublikowano
Poszukaj na allegro ale w dziale z samochodami wpisz niską cenę. Często goście sprzedają rozbite fury na części. No i jeszcze giełda Słomczyn tam można kupić dosłownie wszystko.
Opublikowano
na razie dzięki ! po zdjęciu głowicy okazuje sie że nic uszkodzonego nie widać , może skończy się na wymianie uszczelki (z moim szczęściem pewnie dojdzie spawanie głowicy) . Głowicę sprawdzą po świętach wię na razie pozostana pieszym :D
Opublikowano
Oj dv32v nie popisales sie zbytnio.

Gdzie kupic silnik?? Szukac mozesz jak sam napisales na allegro ale rowniez w autogieldzie gorno i dolnoslaskiej - mysle, ze tam znajdziesz potrzebny motor bez wiekszego problemu.

jemu nie chodzilo o motor tylko o silnik :norty:

Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano

Rady typu: kup silnik w serwisie to mozna sobie w 4 litery wsadzic. Jakby kolega chcial kupic nowy silnik to bez pytania by udal sie do serwisu.

A nabijanie sobie postow przez glupie, bezsensowne rady jest bez sensu. Czasami troszke trzeba sie wysilic i udzielic poprawnej odpowiedzi a jak nie wiesz lub jezeli masz zamiar sie nabijac to najlepiej nic nie pisac - bo widzialem juz kilka takich odpowiedzi w twoim wykonaniu.

Pozdro