Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TYLKO sekwecja jesli juz w ogóle musisz....

Polecam BRC ;)

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Ja mam sekwencje i chodzi super

Parownik zavoli, listwa wtryskowa valtek, polska elektonika firmy lecho.

Co do brc dobra jest ale po gwarancji serwisowanie jej drogie :(

Opublikowano

Ja miałem też taki dylemat i zdecydowałem się na założenie sekwencji STAG-300. W czwartek mają zakładać, a czy to dobry wybór, to się przekonam. Słyszałem że to dobra instalacja za rozsądne pieniądze 2400-2600zł - może znajdziesz gdzieś taniej.

Ja zakładam za 2600zł, ale w zaufanym miejscu.

Kiedyś założyłem zwykły gaz do samochodu i połaszczyłem się na 200zł i długo żałowałem. Obroty szalały, dużo palił... :cry2:

Opublikowano

Co do brc dobra jest ale po gwarancji serwisowanie jej drogie :(

2 lata gwarancji i asistance(gdziekolwiek sie nie spsuje w Polsce podjezdzasz do zakładu z licencja BRC - jest ich kilkadziesiąt - i masz naprawe za free) a ja dłużej autkiem jezdził nie bede raczej...

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

STAG-300- bedzie siedział u mnie w nastpny czwartek. Poczytałem, popytałem i to chyba najlepsza sekwencja z tych "tanich"- umnie 2.500zł.

Pozdrawiam

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
STAG-300 mam zrobilem jaz na niej sporo kilometrow i spisuje sie bardzo dobrze i tez mam 2 lata gwarancji. Zakladalem jesienią i zaplacilem 2600 pln, moglem ta sama zalozyc za 2300 zł ale w "garazu u pana Zdzisia" wiec podziekowalem :)
Opublikowano

bieniu3000 jakie wrażenia po przesiadce na LPG?

Spadek dynamiki, jak ze spalaniem?

Pozdrawiam

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
No wiec spadku mocy jako takiego za bardzo nie ma, chociaż silnik na benzynie chodzi tak jakoś bardziej "miękko" i przyjemniej. Na gazie jest minimalnie głośniej. Ale to takie naprawde drobnostki. Czuc to jak sie przelaczy na benzyne, ale jakby ktos nie miał porównania to nie wyczuje ze gorzej chodzi na gazie. Spalanie calkiem calkiem. Sprawdzałem przed wymiana kabli, swiec i filtra i spalił mieszanym trybem bez mocnego deptania 8.2/100. Teraz mam wymienione w/w rzeczy wiec jak tylko dostane wypłate to zatankuje do pelna i sprawdze jak teraz pali :8) . Ale np zaleta jest, że na gazie mi praktycznie wolne obroty nie faluja :) Jesli macie jeszcze jakies szczegolowe pytania to pytac :cool2: