Skocz do zawartości

[E36] POMOCY !!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ratujcie mnie swoimi pomysłami proszę. Sprawa wygląda tak - niedawno ukradziono mi listwy ozdobne boczne - caly lewy i prawy bok - czyli czesc na calych drzwiach i czesc tylu - cale boki sa teraz bez tych listew. I tutaj pojawia sie problem, gdyz pozyczylem auto bratu, ktory z kolei pojechal tym samochodem do myjni. Myjac samochod - woda pewnie wleciala do otworow od tych listew......no i co teraz zrobic?Czy tam jest gleboka wneka czy nie mam powodow do zmartwien gdyz moze te otwory sa plytkie?Prosze o pomoc - listwy juz mam zamowione natomiast chcialbym miec pewnosc ze myjnia nic nie zrobila mojej buni zlego. Trzeba bedzie zdejmowac boki z wewnatrz w celu suszenia?Pozdrawiam!
Opublikowano
Otwory są na dole drzwi, od spodu, zwróć uwagę że woda w czasie deszczu spływająca po szybie do środka drzwi opuszcza je dołem. A co do błotnika to woda zanim narobi szkód po prostu wyparuje. Nie ma się czym przejmować.
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano
Jeśli znalazłeś właściwe otwory, to mogą być przytkane środkiem do konserwacji . Jeśli tak jest koniecznie powinieneś te otwory udrożnić.