Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie diody z tych na allegro mogę włożyć zamiast tych 10 wattowych żarówek do czytania przód i tylne słupki (jupiterki) ?

Nie chodzi mi o walcowe tylko te z cokolikiem.

Pzdr.

Opublikowano
wydaje mi się że walcowe ledy są lepsze ponieważ świeci ich lilka w jednym "walcu' tylko trzeba przy zakupie wziąść żarówkę [walec] na miarę bo przeważnie mają krótsze a tam nie da się za bardzo rozchylic blaszek-też szukam , załozyłem ledy do postoju [ale białe ,świecą jak ksenon, bo niebieskich nie można -mandacik-] i ledy można kupić do wewnątrz czerwone super to wygląda, pozdro :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

Nie polecam żarówek diodowych do wnętrza auta.

Napaliłem się kiedyś i kupiłem takie na allegro ale strasznie słabo świeciły i zmieniłem z powrotem na oryginały. Dałem LEDy nawet na podświetlenie rejestracji z tyłu (wyglądało jakby jarzeniówka oświetlała rejestrację) ale one się przepaliły albo coś, bo zaczęły słabo świecić - prawie wogóle. Podobnie miałem z ringami kupionymi na allegro. Wymiana diód co kilka miesięcy.

Nie polecam

Bi Em DabylJu :P