Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie czy ktoś się oriętuje czy można wymienić sam wskaźnik temperatury w BMW E39 2.5 TDS, automat z 97r- ten w desce roździelczej? Pytam dlatego,że dzisiaj pokusiłem się o naprawę pikseli, zgodnie ze wskazówkami kolegi opisamymi we wcześniejszych postach. wszysko byłoby dobrze gdyby były takie same zegary. no i zacząłem kombinować sam do momentu zdjęcia wskazówek. wyciągnała mi się ze sprężynką nawinołem i włożyłem z powrotem. pikseli nie zrobiłem a wskaźniki popsułem tak to już jest. temperaturę wskazuje, ale nie stoi równo na środku. moźna tak jeździć ale mnie to wkurza. jeśli jest to wymienne to powiedzcie gdzie kupić. wtedy zawioze do gościa i zrobie razem z pikselami. A może ktoś ma tekie zegary to kupie całe!!!!!
Opublikowano
ja juz kupilem z taka usterka. Gdy jest max nagrzany silnik (90st) to wskazowka nie jest w pionie tylko odchylona lekko w lewo. Pewnie poprzedni wlasciciel cos grzebal i popsul. Podpinam sie pod wątek z checia sie dowiem jak to naprawic

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
Mam takie zegary z uszkodzonymi pikselami.Jest do sprzedania.Licznik w idealny stanie,ale był już przeze mnie otwierany w celu przymierzenia aluramek.Oczywiscie w pełni sprawny,ale do silnika benzynowego.Jesli ma Ci się przydać na czesci to nie ma problemu,moge sprzedać.