Skocz do zawartości

Klopot z filtrem kabinowym. Problem z wyjeciem starego filtr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem opisany w temacie Posciagalem wszystko, schowki, tunele na nogi, ta duza kostke zdjalem, czarna zasleoka wyjeta i nic Wkladam reke w ten otwor i nie umiem filtra wyjac. Wydaje mi sie, ze moze go nawet tam nie byc Czy to mozliwe ? Jak wkladam reke a wchodza cale palce i dociskam palce w strone deski to czuc taka powierzchnie dokladnie tak jak filtr ale odstepy sa bardzo bardzo malutkie ZA cholere nie potrafie tego wyjac Prosze o pomoc ? Jak wyjac ta ustrojstwo i jak powinien byc wlozony filtr ? Ten bolec z obudowy, ktory wystaje jak powinien byc skierowany ? Bardzo prosze o pomoc
Opublikowano
nie da sie go przesunac Tak jak mowie W filtrze, ktory mam odstepu sa duze a tam gdzie jest wsadzony sa bardzo bardzo male PRobowaem nawet srobokretem wbics wie w papier i go wycianac do przodu i nic
Opublikowano
reka wchodzi tylko przez ta czarna zaslepke a wchodza tylko palce A pod palcami wyczuwalna jest taka jak by powierzchnia taka jak w filtrze ta jak w tym linku co podal adi Na samym koncu
Opublikowano

tez miałem problemy z wyciagnieciem filtra kabinowego, kombinowałem jak koń pod górę. w końcu sie wkurzyłem chwyciłem za tą czarną ramke i mocno pociągnąłem i wylazł skubany...

filtr jest razem z taką ramką - musisz chwycić za nią i mocno pociągnąć do siebie czyli w strone drzwi pasażera

Opublikowano
zalezy czy masz klime czy tez nie, mikrofiltr prostokatny wystepuje w wersjach z klima (wymiana od strony schowka), mikrofiltr okragly wystepuje w wersjach bez klimy (wymiana od strony podszybia)
Opublikowano
Napisalem, ze czytalem juz tampten watek co podal link adi ? prawda ? To chyba, wiem, ze mam z klima

ani w temacie ani w zadnym Twoim poscie nie bylo wzmianki o tym ze masz klime a to ze przeczytales tamten post nie oznacza ze ja masz...ja nie mam i co??mam go przeczytac i hokus pokus pojawi mi sie klima??...jak dla mnie temat :hand: