Skocz do zawartości

Problem z klima ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZesc !!!

Posiadam manualna dwustrefowa klimatyzacje w swojej e36. Gdy wlanczam przycisk od klimy na desce ( platrek sniegu ;) ) Zapala sie lampka jednak nie leci zimne powietrze :( Czym to jest spowodowane ?/ Jak moge sprawdzic czy klima dziala a jesli nie to co moze byc nie tak ??

Opublikowano
Brak gazu,nieszczelna chlodnica to chyba 2 najczestsze przyczyny

http://img237.imageshack.us/img237/9199/avako1.png

Przedni napęd jest dla dziewczynek. . . :twisted2:

Opublikowano

A masz beemkę od niedawna, lub niedawno nabijałeś?

Mam ten sam problem - w przyszłym tygodniu jadę na sprawdzenie szczelności.

Opublikowano
Witam. Też miałem taki problem, ale podjechałem do szpeców od klimy: Układ był pusty, sprawdzono szczelność - ok, napełniono układ, ale stwierdził gościu że instalacja jest do kitu ponieważ jak zwarła jakieś kabelki sprężarka hulała. Chceieli żebym zostawił auto, ale ja się spieszyłem do pracy, więc zapłaciłem za robotę i pojechałem. I w związku z tym mam pytanie: Czy ma ktoś schemat sterowania klimy???
Pozdrawiam.
Opublikowano
Witam. Też miałem taki problem, ale podjechałem do szpeców od klimy: Układ był pusty, sprawdzono szczelność - ok, napełniono układ, ale stwierdził gościu że instalacja jest do kitu ponieważ jak zwarła jakieś kabelki sprężarka hulała. Chceieli żebym zostawił auto, ale ja się spieszyłem do pracy, więc zapłaciłem za robotę i pojechałem. I w związku z tym mam pytanie: Czy ma ktoś schemat sterowania klimy???

Jak już jesteś z Wawy to napisz jaki zakład i ile wzięli za nabicie. Po świętach muszę jechać na naprawę swojej i nie mogę się zdecydować gdzie.

Opublikowano

"Aseko"

ul. Mińska 37

200zł

Pozdrawiam.