Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seria M to specyficzne samochody. Ten jest stosunkowo tani więc trzeba go dobrze sprawdzić. Niestety jest to jeszcze model z porażką silnikową BMW (czytaj 1l oleju na 1k km). Za tą cenę na 90% powypadkowy i umordowany.

Ja z reguły odpuszczam takie "okazje" ale sprawdzić zawsze warto.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
widać z foto tylko ze ma swój przebieg, generalnie jest oryginalna i prosta. jedź zobacz, jeśli nie była bita i była serwisowana to cena jest bardzo dobra tym bardziej ze jeszcze można coś urwac.
535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano

jeżeli ktoś z okolic śląska dysponuje doświadczeniem z serią M i miałby chwilę czasu to proszę o info, bo moja wiedza jest zbyt mizerna żebym mógł ocenic stan techniczny tego auta.

P.S. mam e39 m52b20 ale to nie to samo :worried:

Opublikowano
przy tym przebiegu przód na 100% był malowany i to może nawet kilka razy jeśli auto jest z niemic. fakt ze maska ma inny odcien ale to może być kwestia swiatła. z drugiej strony nigdzie tam nie jest napisane ze jest bezwypadkowa wiec raczej cos było robione co oczywiście nie dyskwalifikuje tego auta.
535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano
Dowiedzcie się u którego ten "Full Dealer" był robiony i końcówkę VIN-u - może coś się dowiem.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM