Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem ze taki temat juz byl kilka razy ale w sumie to zadnych konkretow nie ma wiec ja mam z kolei pytanie, gdyz mam m20b20 "luzem" i chcialbym wlozyc cos wiekszego do swojego Baur'a m40 i tak sie zastanawiam czy jak bymj kupil dol od ety i zlozyl to wszystko razem to by jakos jezdzilo??bo z tego co wyczytalem na forum to glowica od b20 pasuje tylko do zwyklej ety ale czy wiaza sie z tym jakies inne modyfikacje czy tylko wzucam czapke od 2.0 i mam ze 150km??z gory dzieki.
Opublikowano
Z tego co rozmawialem z gosciem ktory zajmuje sie tylko tuningiem Bmw to mowil,ze nie ma co skladac ety z glowica od 2.0,bo nic z tego nie wyjdzie.
Opublikowano
no dobra wszysto wszystkim, ale ja tylko chce wiedziec czy to bedzie cos warte, mam druga 320i na graty wiec moge przezucic wszystko do mojego Baura. nie mam zbytnio kasy na m50, ani na m30 (chociaz to by bylo najlepsze wg mnie) wiec te +/- 500 zl moge wydac na dol od ety(caly blok) a reszte zaaplikowac od m20. a najlepiej by bylo gdyby ktos kto juz cos takiego skladal sam sie do mnie odezwal, a i dzieki za linki ale juz je czytalem
Opublikowano
Z tego co rozmawialem z gosciem ktory zajmuje sie tylko tuningiem Bmw to mowil,ze nie ma co skladac ety z glowica od 2.0,bo nic z tego nie wyjdzie.

to powiedz temu gosciowi ze nie ma o tym pojecia

dol starej ety plus glowica od 2.0 - ssacy od 2.5 z przepustnica i reg. cisnienia paliwa, do tego moronik 1.3 plus jakis program - chodzi super, uwierz mi ze 2.5 zdycha przy tym

i nie sluchaj opowiesci ze to ze siamto.kilku cwaniakow juz sie madrowalo ze to bezsensowna przerobka - zmienili zdanie wachajac smrod z wydechu.

jakbys potrzebowal wiecej info tu jest duzo opisane:

http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=4309

[email protected]

gg 1041

PROJEKT SZYBKA ETA STAGE 2

http://img516.imageshack.us/img516/8284/113863664644f590e20953anv7.jpg