Skocz do zawartości

[ E39 ] Zaprogramowanie swiatel, gdzie poza ASO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzie poza ASO mozna zaprogramowac automatyczne zapalanie swiatel w E39. Jaki do tego potrzebny jest komputer?

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
nie wiem czy to jest dobry pomysł żeby zawsze paliły sie mijania po uruchomieniu silnika czasami może to być bardzo nie pożądane :worried: (chyba że można to manualnie wyłączyć)
Opublikowano
nie wiem czy to jest dobry pomysł żeby zawsze paliły sie mijania po uruchomieniu silnika czasami może to być bardzo nie pożądane :worried: (chyba że można to manualnie wyłączyć)

Tez sie nad tym zastanawiam. W Lancii wlaczone pokretlem swiatla drogowe gasly mi po wylaczeniu zaplonu i to jest najlepsze rozwiazanie. W E39 zostaja pozycyjne :(. A moze da sie cos zakombinowac aby w pozycji nr 2 po wylaczeniu zaplonu gasly rowniez pozycyjne?

Tomek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Raczej nigdzie, tylko ASO

nieprawda, potrzeba po prostu odpowiedniego kompa, nie pamietam jak sie nazywa, ale kilka warsztatow ma kompy takie jak aso

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

sam jeszcze z tego nie korzystam, ale na 99% mozna manualnie wylaczyc swiatla jesli sie chce (pisze oczywiscie o sytuacji, gdy bedziemy mieli zaprogramowane tageslicht)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

sam jeszcze z tego nie korzystam, ale na 99% mozna manualnie wylaczyc swiatla jesli sie chce (pisze oczywiscie o sytuacji, gdy bedziemy mieli zaprogramowane tageslicht)

Czy ktos moze to potwierdzic? Ktos ma wlaczone tageslicht?

Tomek