Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Kupiłem niedawno bmw 325i i cos mi strasznie buczy i trzesie naewet karoseria między prędkosciami 60-80km/h.Powyzej ani ponizej tych prędkosci w aucie jest cisza :shock: co to moze byc :?: wał :?:
Opublikowano
wywazenie opon moim zdaniem, ewentualnie jajo, bicie w kole albo piascie.
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Ja miałem teraz problem z łozyskami. Huczały tak właśnie w tym zakresie prędkości. a jak dłużej pojeżdziełem to już przy 40km/h było je słychać.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
OK,dzieki za wszystkie sugestie,własnie poniosłem kola po kolei wszystkie i okazało sie ze prawe przednie wyje.A orientujecie sie ile moze kosztowac akie lozysko i jaki koszt wymiany?
Opublikowano
OK,dzieki za wszystkie sugestie,własnie poniosłem kola po kolei wszystkie i okazało sie ze prawe przednie wyje.A orientujecie sie ile moze kosztowac akie lozysko i jaki koszt wymiany?
Opublikowano
jak bedziesz kupowal łożysko to lepiej wydaj troszke wiecej kasy to ci sie "zwroci ",ja zawsze staram sie zmieniac na najlepsze czesci zeby pozniej sie to nie powtórzyło
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano

trzeba wymienic calą piaste. koszt piasty ok 220zl tanszych bym nie kupowal