Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

czy ktoś wie jak zdjąć w E46 ten element nawiewu z którego dociera powietrze do kabiny? Bo ściągnąłem listwy żeby wyciągnąć to oryginalne radio i wyszło ono i wszystko ok ale chcę narazie włożyć tam inne radio i jest tam mało miejsca na kable itd. I żeby to wszystko poukładać to potrzebowałbym ten nawiew ściągnąć a nie chcę tam niczego połamać. Wykręciłem śruby trzymające radio po bokach ale jak jeszcze zdjąć ten nawiew?

A tak na marginesie czy ktoś wie gdzie dostanę radio do E46 ale z odtwarzaczem MP3? Bo wiem że w tych nowszych modelach już były takie montowane.Bo inne radia typu Pioneer Sony itd brzydko wyglądają na tej oryginalnej konsoli.

Jak ktoś ma jakieś rady to proszę o kontakt

GG:2881940

[email protected]

Dzięki za pomoc

Opublikowano
czy ktoś wie jak zdjąć w E46 ten element nawiewu z którego dociera powietrze do kabiny?

Faktycznie, jest z tym nie lada problem, a to z tego wzlgedu ze jest "wklejone" w tunel dolotowy na uszczelce (takiej gąbkowej). Mi osobiscie udalo sie wyjać nawiew małymi kroczkami, gora dol, przykladajac troche ponad norme sily :mrgreen: Oprocz tego sa po bokach zatrzaski.

Bo inne radia typu Pioneer Sony itd brzydko wyglądają na tej oryginalnej konsoli.

Kwestia gustu, jak dlamnie Alpine swietnie sie tam komponuje

Xdrive

Koder

Opublikowano
osobiscie wimienialem radio w mojej e46 i z kablami jest dluzy problem po 1- trzeba miec kabel adaptacyjny oraz wkladke plastikowa adaptacyjna problem z kablami rozwiazalem w ten sposob ze wcisnolem je w dziurze przy liczniku zobacz i napewno jest tam dluzo moiejsca:)

-----------------------------------------------------

F06 640i Xdrive

-----------------------------------------------------