Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam BMW compact 316 z 98roku,i wszystko było ok. do wczoraj kiedy to zapaliła$ mi sie kontrolka airbag :/ tak bez powodu bo nie robilem nic przy kierownicy ani fotelach ...

co moge z tym zrobic?? czy jest na to jakies logiczne wytłumaczenie?? czy zdjecie klem z akumlatora coś pomoze??Gdzie ewentualnie mozna to naprawic w Warszawie??

pozdrawiam i dziekuje za wszelkie odpowiedzi!

Opublikowano
tak bez powodu bo nie robilem nic przy kierownicy ani fotelach ...

Coś musiało się stać. Możliwe że kable od maty (jeżeli masz) się przetarły. Może odkurzałeś, może wiozłeś kogoś z tyłu i ci nogami pod fotelem coś zmajstrował, moze jadąc po dziurach kabelek od poduchy się wypiął ...

czy zdjecie klem z akumlatora coś pomoze??

Nie, tylko kasowanie przez złącze diagnostyczne.

Gdzie ewentualnie mozna to naprawic w Warszawie??

pozdrawiam i dziekuje za wszelkie odpowiedzi!

Poszukaj na forum, jak wczoraj przeszukiwałem ktoś z Ząbkowic/Łomianek proponował usługę za 50 zł tylko nie zwróciłem uwagę na datę posta.

Powodzenia

Clear for take off!
Opublikowano
Odezwij się to przeskanuje Ci twoje cudo z przystępną cenę porządnym sprzętem. Jak będzie jakaś awaria to od razu ją usunę. Mój telefon 692312345
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek