Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam e34 tds , spod auta cieknie jakis dziwny plyn i nie mam pojecia co to jest , wyglada jak woda ale skad woda jak jest sucho ?

Ropy nie czuje , wszystkie plyny w silniku sprawdzilem i nie zauwazylem ubytkow.Ten plyn nie leci ciurkiem tylko kapie tak ze po paru godzinach jest juz spora plama.

Jest to w miejscu pomiedzy przednimi i tylnymi dzwiami z lewej strony auta zaraz pod progiem (jakies 5 cm) , jest tam jakas zaslepka.Co to moze byc ?

Opublikowano
to moze byc otwor techniczny przez ktory ma odplywac woda... ja mialem podobna sytuacje... najadlem sie strachu ze leje mi sie niewiadomo co... :)a okazalo sie ze to tylko woda wyplywala przez przytkany otwor techniczny... ale glowy za to sobie uciac nie dam
Opublikowano
powiem szczerze ze nie patrzylem na rozklad otworow na dole e34 ale roznie bywaja rozmieszczone... a mi sie zdarzalo ze nawet w upal cos zaczynalo sie lac lekko :) brud zatkal kanaliki i tyle... albo faktycznie moze to tez byc klima...
Opublikowano

nie mam klimy ale chetnie bym sie dowiedzial co ma z tym wspolnego ( jak fundusze pozwola to kto wie moze domontuje

jak przeczyscic te kanaly ? przez ten otwor techniczny z zaslepka ?