Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Od jakiegos czasu mam buni 3 z silniekiem 1.6 m 40. Poblemem jest to ze nie mam gazu i powaznie mysle aby go zalozyc bo koszt ok 45 zl za 100 km w miescie mnie załamuje. Na sekwencyjny tez nie moge sobie pozwolic bo to koszt 3000 zl a moja bunia to rocznik 93 wiec chyba nawet by nie bylo warto. Czy warto zakladac jakis gorszy tzn zwykla instalacje gazowa (tania)... sorki za zamotanie ale slabo sie znam na instalacjach gazowych... ile to moze kosztowac i ile miejwiecej bedzie kosztowalo pozniej zrobienie 100 km?

z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Proponuje poszukac bo juz bylo mnostwo takich tematow.

Ja osobiscie nie wlozyl bym do auta gazu nie sekwencji no chyba ze chcesz sobie wszystko popsuc i wpasc w ciagle problemy z autkiem.

Sekwencje zalozysz juz za 2,5tys moze nawet jeszcze taniej - zwykly gaz - nie warto spadek mocy i ciagle poblemy :/

Opublikowano

Witam !!!

Jak już to tylko sekwencja. Koszt to mniej więcej tak jak pisze "no limits" 2500zl. Moja Bmka z 2.0l w miescie na sekwencji pali 13-14l gazu czyli 24zł na 100km miasto, a na trasie ok 10l czyli 18.50 zł na 100km na trasie. Tak więc polecam ale tylko sekwencje.

pozdrawiam

Opublikowano
hehe Hiv juz dal link do tego watku.... przeczytalem go :) ale mimo to nie wiem czy ta instalacja ktora teraz znalazlem (montuja ja w moim miescie) jest dobra.... niby to sekwencja
Opublikowano

nie stac Cie na zupe to kup sobie skuter!!!

Będziesz przeklinał dzień, w którym założyłeś gaz!!! Zwłaszcza że to nowe auto nie jest, wiec jego destrukcja przebiegnie szybko!!!

A jak już bardzo bardzo bardzo chce dobić swoją fure to kup sekwencję bo z tymi tanimi instalacjami jest dużo problemów i tylko bedziesz tracił czas i nerwy w warsztacie!!

Opublikowano
nie stac Cie na zupe to kup sobie skuter!!!

Będziesz przeklinał dzień, w którym założyłeś gaz!!! Zwłaszcza że to nowe auto nie jest, wiec jego destrukcja przebiegnie szybko!!!

A jak już bardzo bardzo bardzo chce dobić swoją fure to kup sekwencję bo z tymi tanimi instalacjami jest dużo problemów i tylko bedziesz tracił czas i nerwy w warsztacie!!

Co do sekwencji sie zgadza(reszta to stek niepotwierdzonych bzdur ludzi ktorzy nigdy nie mieli sekwencji, jesli w ogole jezdzili na gazie) i ja również polecam bo po załozeniu nie bedziesz w ogóle czuł, ze jezdzisz na gazie! A w portfelu odczujesz na pewno ;)

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

A jak już bardzo bardzo bardzo chce dobić swoją fure

ROTFL :twisted2:

Tomek

Marzenia się spełniają...