Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko i wylacznie http://www.mgmotorsport.pl/ !!!

Nie ma lepszych!

Pozdrawiam

Ewentualnie El-tec, ale ja wybralem MG Motorsport :cool2:

Dobry podobno jest tez Kwas-Met, ktory robi wydechy m.in. dla VTG, ale do ceny MG trzeba dolozyc... drugie tyle :duh:

Po 18 kwietnia zapodam sesje zdjeciowa nowego wydechu, to bedziesz mogl zobaczyc jak to zmajstrowali.

I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.
Opublikowano
Jezeli chodzi o wydech to najlepszym z najlepszych jest Eisenmann. :modlitwa:

My, szanowny kolego, rozmawiamy o innych przedzialach cenowych :mrgreen:

Opublikowano
tak jak mowilem Mgmotorsport w Polsce nie maja rownych.Zrobia wydech od podstaw,caly z kwasowki,wedle zyczenia,doradza i wogole.Maja ogromne doswiadczenie.Cala smietanka przyjezdza do nich:)Tylko problem maja z terminami,bo maja tyle roboty...
Opublikowano

Eisenmann rzeczywiście parę złotych kosztuje, ale rozmawiałem z kolesiem z MGMOTORSPORT i wydech robię u niego. Od razu można poznać, że znają się na rzeczy a do tego jak opowiadał mi o tych wydechach to robił to z pasją, więc wiem, że mi fury tam nie spartolą :P

Tylko jest jedno ale. Podobno mogę tylko zamontować wydech od katalizatorów, bo jeśli wytnę katalizator, wstawię nowe barany to pojawią się spore kłopoty z sondą lambdą.

Czy ktoś zna na to sposób?

Opublikowano

Mnie Michal z Mg powiedzial ze spokojnie moge wycinac dwa katy,ale nie wiem jak jest w przypadku benzyny

Jak zrobisz wydech to wklej jakies foty:)ja tez bede caly wydech robil u nich.

PS.

Jak z terminem u nich?:)

Opublikowano

zobacz sobie ta stronke z tłumikami chyba jedne z lepszych i bardzo ładnie drzmią

http://www.catalogue.bosal.com/pages/exh_cartype_search.php?make=BMW&model=328i&body=All+body+types&cartype=&fuel=B&year=&search=Search

zawsze je stosujemy do swoich samochodów z bratem naprawde warto

Opublikowano
Eisenmann rzeczywiście parę złotych kosztuje, ale rozmawiałem z kolesiem z MGMOTORSPORT i wydech robię u niego. Od razu można poznać, że znają się na rzeczy a do tego jak opowiadał mi o tych wydechach to robił to z pasją, więc wiem, że mi fury tam nie spartolą :P

Tylko jest jedno ale. Podobno mogę tylko zamontować wydech od katalizatorów, bo jeśli wytnę katalizator, wstawię nowe barany to pojawią się spore kłopoty z sondą lambdą.

Czy ktoś zna na to sposób?

Slyszalem cos o jakims emulatorze sondy lambda - sprobuj pogrzebac w temacie. Albo zapytaj na forum streetracing.pl, Keyser powinien wiedziec jak to obejsc.