Skocz do zawartości

podwójny wydech E-39 !!!!!!! czekam na dobrą rade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemanko mam sprawine, mianowicie chodzi mi o to czy ktos probowal moze wyprowadzic wydech koncowy w E-39 na dwie strony !!!!!! cos na stylM-power ...... cztery rury.Chodzi dokladnie o E-39 4,4 , z tego co widzialemod spodu to nie bardzo jest gdzie wsadzic ten wydech z drugiej strony ale byc moze ktos z was robil juz taki patent, jesli cos wiecie na ten temat to sie podzielcie.....bo strasznie chodzi mi to po glowie

De' sant de' Salvadore

Idąc na śmierć śmieję się

Opublikowano
czyżby nikt nie mial podwójnego wydechu w E-39 ??????!!!!!!!!!!!!!

De' sant de' Salvadore

Opublikowano
dorobienie wydechu to zaden problem .chodzi o to jak go tam zainstalowac.... w tyle samochodu z prawej strony jest przeciez plaskie podwozie,wiec czy trzeba tam mocno ingerowac aby te tlumiki gdzies tam zmiescic , nie wiem czy wystarczy tam wywalic jakies oslony czy poprostu nie da sie go tam zamontowac bo np jest tam plaska podloga bagaznika....

De' sant de' Salvadore

Opublikowano
ja moge sie podzielic wiedza w tym zakresie:) przerabialem to u siebie ,mozna zalozyc dwa tlumiki np od M5 ale trzeba wycinac podloge w bagazniku...troche roboty ,kosztow i niefabryczne ,ja znalazlem do mojej wydech kellenger/eisenmann na dwie strony gdzie tam gdzie nie ma miejsca jest poprowadzone orurowanie ,mam zdjeciu tego , a chodzi to tak : http://video.google.pl/videoplay?docid=-6746671535301006793&q=540ia
Opublikowano
Alf007 dokladnie o to mi chodzilo...piekny ryk V8 heh , jesli mozesz to podziel sie ze mna dokladniejszymi szczegolami, poczawszy od katalizatorow tzn. czy je wycinales , czy moze pozbyles sie tylko koncowego tlumika wyprowadzajac zamiennik na cztery rury......podziel sie jak mozesz wiekszymi szczegolami to bedzie wiecej tak ryczacych V8

De' sant de' Salvadore

Opublikowano
da sie taki wydech zalozyc do 3.0 dieselka? nie chodzi o mi dzwiek, chcialbym zeby byl cichutki tak jak teraz, tylko chcialbym miec koncowki po obu stronach, niekoniecznie skierowane mocno w ziemie

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
dziekowka Alf007 ........ niebawem kolejna beta bedzie ryczala na wydechu Twojego pomyslu..... :cool2: jak bede mial jakies zaciecia to sie odezwe

De' sant de' Salvadore

Opublikowano
no problem:) co do tej 530 to pewnie ze sie da ,mam zdjecie od spodu jak to powinno wygladac od strony technicznej jak byscie chcieli, pajak chcesz robisz to na zamowienie czy kupic orginal (kosztuje 5tys .zl...) ja moge jak chcesz sie spytac w tym zakladzie w ktorym te tlumiki zakladalem bo w rozliczeniu zostawilem im swoj stary tlumik ,ten z pierwszego linku na jedna strone i moze do tego bys dorobil orurowanie ,pewnie bylo by taniej