Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów jest może z Wrocławia. Potrzebuję kilka elementów blacharskich do e36 coupe i szukam jakiegoś placu z uszkodzonymi lub sprowadzonymi autami z przeznaczeniem na części, krótko mówiąc jakiegoś szrotu.

Czy ktoś mógłby podać mi jakieś namiary, ulice we Wrocławiu gdzie coś takiego się znajduje.

Pozdrawiam

BMW to pełnia życia.
Opublikowano
Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów jest może z Wrocławia. Potrzebuję kilka elementów blacharskich do e36 coupe i szukam jakiegoś placu z uszkodzonymi lub sprowadzonymi autami z przeznaczeniem na części, krótko mówiąc jakiegoś szrotu.

Czy ktoś mógłby podać mi jakieś namiary, ulice we Wrocławiu gdzie coś takiego się znajduje.

Pozdrawiam

Mam przedni lewy błotnik. Zagraca mi tylko miejsce w garażu. Oddam taniutkooooo....

gg:2380634

Opublikowano

Witam dzięki za informacje, jako takich zewnętrznych blach nie potrzebuje bo mojej coupejce nic nie dolega ale ruda zjadła mi taka blachę pod lewym nadkolem i szukam jakiegoś rozbitka totalnego aby mi ktos to wycioł i wstawię do swojego nie chcę sztukować i wspawywać tam blachy tylko jak patrzyłem od spodu to cały ten element da się wyciąś na zgrzewach i wstawić drugi bez ingerencji w podłogę czy inne elementy.

Niestety potrzebował bym konkretny adres we Wrocławiu bo będę tam przez weekend ale poruszł będę się komunikacją miejską.

Pozdrawiam.

BMW to pełnia życia.