Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Mam ciekawą przypadłość, same w jakiś sposób odkręcają się śruby, które mocują przegub wewnętrzny do mostu... nie mam pojęcia co to może być, autem nic nie rzuca, koła sa wyważone, na jesieni robiłem zawieszenie, wymienione gumy z tyłu, te duże i mniejsze przy wachaczach, te ósemki też nowe ;), kupiłem także nowe śruby mocujące ten przegub, nic to nie dało... przed naprawą zawieszenia to się działo jak i po... zmieniłem w miedzyczasie koła z 15/60/225 na 16/55/215. To chyb a wszystko... Jak ktoś miałcoś podobnego albo proponuje rozwiązanie to byłbym wdzięczny.

Nadmienię jeszcze że to się poluźnia tak ok po 3miechach od dokręcenia... średnio 2000km/miesiąc.

Pozdro HELP :?:

Opublikowano

Witam,

może spróbuj dodatkowo użyć jakiegoś kleju np: Loctite

marzenie : E34 M5

http://img266.imageshack.us/img266/9927/540podpisnj4.jpg

Opublikowano
albo podkladki sprezynujace ;) ale to troche dziwne chco moj kolega tez mial taki problem ale w vw wymienial wszystkie przeguby i mu sie odkrecaly w koncu za ktoryms razem dokrecili mu tak ze mu sie nei odkrecaja ale to troche denerwujace ja mam za to taki problem ze zmienilem oliwe w moscie i mi uszczelniacz puscil i trzeba to teraz wszystko rozbierac :duh:
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)