Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie powiem troszkę roboty jest z wyciągnięciem lamp :roll:

Ja bym osobiście ich nie kupował, dla mnie trochę wsią zalatuje :nienie:

Są przekombinowane :|

Opublikowano
WYJECIE LAMP TO NIE PROBLEM, PONIEWAZ CHCE WYMIENIC ZDERZAK I BŁOTNIK, CHDZI MI O ICH WYGLAD I ZAMONTOWANIE RAMEK. SZUKAŁEM DYMIONYCH ALE NIGDZIE ICH NIE MA :cry:
Opublikowano

No to dzieki, juz nie interesuja mnie te lampy :oops:

Postaram sie przerobic swoje na ciemne lub kupic oryginały :norty:

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano

mam oryginał ale kupiłbym coś innego, poniewaz moje troszke słabo swieca, a nowe to nowe.

Black HELLA tego nigdzie nie ma, a uzywki moga byc w gorsze niz mam

Opublikowano

Kupielm takie lampy i mam u siebie ... Swieca badziewnie przy wizycie w Danii wrocilem z peknietym lewym swiatlem dlugim ... Moze w Danii maja jakies wypas kamyki latajace po drogach ale wydaje mi sie ze jest to po prostu h...owej jakosci szklo ... Odradzam. Kup lepiej uzywki oryginaly

ja też takie same kupiłem, nie trafił w nie kamień i jest ok. Przede wszystkim dobrze świecą i wreszcie coś widzę /poprzednie , oryginalne były porażką /

same lampy nie "pachną wiochą", do tego cena 200 zł za 2 lampy mijania jest do przyjęcia, do tego za 50 zł kupiłem 2 żarówki Philipsa 50 W.

Jestem zadowolony. :mrgreen:

Opublikowano
Wszystkie te lampy z allegro niewiadomych producentow to shity!!!!Sam kupilem In.Pro do tylu.Dymione.Dalem troche wiecej kasy ale za to pasuja i swieca ok.Kolega kupil DEPO do sedana e39 i musial naciagac,wiercic i pilowac a i tak sa nierowne szczeliny.

może kupił po prostu od modelu po lifcie, wtedy trzeba lekko przerabiac wiercic i piłowac :)

ja miałem w E34 przednie i tylne Depo i byłem zadowolony, nie to co hella ale da sie przezyc. przednie swieciły super, kupiłem dobre zarówki i nie dość ze wylądały super, wrecz koledzy pytali mnie czy to xenony bo tak wyglądały z daleka to swieciły super, jak spzredałem auto to gościu zadzwonił i spytał co to za swiatła bo nigdy nie miał takich w E34. wiec lampy nowe do tego dobre zarówki, jesli nie masz na hella to dobre podróby ale nowe i nie jakies "tjunink" tylko oryginalny wzór.

535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano
tak sie składa ze Taiwan robi teraz prawie wszystko i wiele czesci w nowych autach jest z Taiwanu, ja handluje na codzien elektroniką i oni sa w tej dziedzinie potęga, nie tylko tania siła robocza. Robią bardzo dobre odpowiedniki oryginału, wrecz wierne kopie. Oryginalna Hella jest kilka razy droższa i czesto niedostepna. nie wiedze w tym nic złego.
535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano
WITAM

PROSZE O OPINIE NA TEMAT TYCH LAMP:

http://www.allegro.pl/item174067579_lampy_przednie_bmw_e34_e32_88_95_clear_chrome_.html

http://www.allegro.pl/item173577652_lampy_do_bmw_serii_5_bmw_e34_clear_crystal_e_34.html

CZY DUŻY JEST PROBLEM Z WYMIANA?

MOZE KTOS MIAŁ I WIE JAK ONE SWIECA?

CZY WARTO COS TAKIEGO ZAKŁADAC?

POZDRAWIAM

ROBERT

wygladaja jak cleary do Golfa MKI :worried:

ja bym nie zakladal