Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przymierzam sie do zakupu alufelg. Poluje albo na używane 15 od BMW oryginalne z et 47. Albo jak nic nie znajde to może bedą to nowe .

Natomiast z tego co sie juz orientowałem to nie da rady kupić nowych 15 z et47. Zazwyczaj występują z et38 lub et40. Sprzedawcy twierdzą, że to nie ma wiekszego znaczenia i ze skoro sa takie w katalogo dedykowane to e36 to bedzie ok. Czy to prawda ?

pozdrawiam

Opublikowano
No pasować to wiem, że bedą ale czy bedzie jakas różnica w prowadzeniu sie samochodu? nie wiem bezpieczeństwie ? spalaniu ?
Opublikowano

Jeśli felgi są dedykowane do jakiegos modelu to producent ręczy że będą dobre. Jeśli ET będzie nieco mniejsze niż standardowe czyli 40 zamiast 47 przy szerokości felgi 7cali to różnicy w prowadzeniu nie odczujesz a poprawi się nieco wyglad auta bo wiele osób zarzuca E36 ze standardowe felgi ET47 7J szerokości są za bardzo schowane w nadkola.

Jakbyś chciał to ładne borbety miał do sprzedania jack325e.