Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcaiłbym w swoim e46 podłączyć zestaw bluetooth. Nie chcę kupować żadnego parrota bo jest za drogi. Myłśałem o zestawie bluetooth nokii (na allegro kosztuje 400zł). Czy taki zestaw można tak podłączyć żeby wyciszał radio jak telefon zadzwoni a telefony można było odbierać guzikiem z symbolem słuchawki, który mam na kierownicy? Dodam jeszcze, że mam radio z małąnawigacją.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Mam dla Ciebe złą wiadomość.

Sterowanie z kierownicy jest na razie nie ma takiej przejściówki do zestawu Nokii. mA być wkrótce.

Pozostaje Ci zestaw Parrot3000 Evolution za 450 zł plus przejściowka za 70- 90 funtów.

http://www.fitbluetooth.co.uk/files/prod_sub_cat.php?cat_id=50&sid=6 musisz wybrać odpowiedni model np do E90 z radiem Professional jest PPAR006. Mam taki u siebie zamontowany.

I jest super.

- wyciszanie radia

- głos w przednich głośnikach

- dobieranie i kończenie rozmów przyciskiem na kierownicy

- głośniej i ciszej z kierownicy

- wybieranie głosowe po wciśnięciu słuchawki na kierownicy

- jeśli dzwoni osoba do której masz przypisane wybieranie głosowe to dodatkowo zestaw głośnowiący powie kto dzwoni ( działa tylko z telefonami Sony Ericsson)

- prosty montaż - zero lutowania i cięcia kabli.

Tylko musisz upewniś się którą przejściowkę potrzebujesz. W zależności od rocznika i modelu nawigacji i wtyczki.