Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.mam bmw -36 motor m-42.niestety musiałem zagazować.wszystko bylo ok.czesto jeżdze na benzynie zeby nic sie nie zatarło.swiece i filtry wymienione.niby wszystko ok.ale...od pewnego czasu jak jade na benzynie autko nie chce jechać , mie ma siły .moge naciskać pedał gazu a tu nic. obroty ledwie sie utrzymuja .jak chce ruszyc to autko nie ma siły .na gazie nie ma tego problemu.czy ktos moze miał cos podobnego.jesli tak bede wdzieczny za pomoc..co robić???
Kierowca BMW bez punktów karnych? Nie ma takiego... no chyba że uciekł...
Opublikowano

Nie napisales jaka masz te instalke.

Jesli z komputerem:

Zrob reset kompa (benzyna)- napewno instalacja gazowa ci naobila bledow. Nastepnie przyjrzyj sie instalacji- zapewne emulacja sondy lamda zle dziala.

Jesli bez kompa:

Mogla pasc np. sonda lambda i dlatego na benzynie nie chce jechac.

E30 318IS Rally
Opublikowano
dzieki wielki ale bylem juz na kompie i podobno wszystko ok sonda tez jest wporzo.pojeżdze dluzszy czas na benzynie moze cos pomorze.a mam instalacje z kompen ale nie sekwencje.jeszcze raz wielkie dzieki
Kierowca BMW bez punktów karnych? Nie ma takiego... no chyba że uciekł...